nav-btnMENU

DETAILING EXTERIOR

Polish caroserie, faruri, stopuri, corectie vopsea

PROGRAMARI

Pentru programari va rugam sa ne contactati telefonic la 0746.437.875

HOMEDETAILING EXTERIOR

PREGATIRE PENTRU SEZONUL RECE

Pregateste-ti masina pentru sezonul rece!

DETALII SI PRETURI

POLISH CAROSERIE

Reconditionare vopsea, eliminare "aspect coaja de portocala", luciu intens

DETALII SI PRETURI

POLISH FARURI / STOPURI

Reconditionare faruri si stopuri si aplicare folie de protectie transparenta sau fumurie

DETALII SI PRETURI

PROTECTIE NANO CERAMICA

Aplicare protectie nano-ceramica pe intreaga suprafata a caroseriei

DETALII SI PRETURI

TRATAMENT HIDROFOB GEAMURI

Aplicare tratament hidrofob pe geamurile laterale, parbriz, luneta si oglinzi

DETALII SI PRETURI

TRIMITE-NE UN MESAJ

Pentru orice informatii, va stam la dispozitie

inchide fereastra

REIMPROSPATEAZA ASPECTUL MASINII TALE

Ofera-i aspectul de nou din trecut

INFORMATII DESPRE SERVICIILE INCLUSE

SPALARE MANUALA AUTOTURISM

Spalarea autoturismului se face manual, folosind lavete speciale din microfibra, solutii puternice de curatare si jet de apa. Uscarea se face prin jet de aer si prosoape din microfibra concepute special pentru uscarea caroseriei fara urme. Prin spalarea autoturismului pregatim suprafata pentru corectia vopselei. Se decontamineaza suprafata, se inlatura urmele de bitum, insecte, ceara sau alte solutii.

In cazul in care pachetul de detailing ales de dumneavoastra nu include spalarea manuala a autoturismului facuta de noi, o puteti spala la orice spalatorie, cu mentiunea ca la final sa nu se aplice nici-un fel de tratament cu ceara sau alte solutii de protectie.

DECONTAMINARE VOPSEA CU ARGILA

Pe langa decontaminarea normala a vopselei cu diverse solutii chimice pentru inlaturarea tuturor grasimilor sau a altor contaminanti, se foloseste argila pentru un finisaj mult mai bun si mai neted.

MASURARE STRAT VOPSEA

Este foarte important de stiut stratul de vopsea si de lac de pe suprafata care urmeaza a fi polishata. Daca vopseaua este subtire din cauza uzurii sau a altor polishari din trecut, riscam sa inlaturam tot lacul si sa intram direct in culoare. De aceea se foloseste un aparat special care masoara stratul de lac si de vopsea prezent pe suprafata verificata, astfel putem decide ce tip de tratament se va folosi.

POLISH CAROSERIE

Prin polisharea caroseriei se inlatura stratul afectat din lacul aplicat peste vopsea. Exista si masini (cele mai vechi) la care lacul este amestecat in vopsea. In functie de fiecare tip de vopsea si lac, se stabileste tipul de tratament si procedeul de polishare. Pentru mai multe informatii despre serviciul de POLISH, va rugam vizitati pagina POLISH CAROSERIE.

POLISH FARURI / STOPURI

Farurile sunt acoperite cu un lac protector. Acest lac in timp se uzeaza datorita caldurii, razelor UV si a frecarii. Prin procesul de polishare, acest lac este inlaturat pentru a reda luciul sticlei sau plasticului. Este recomandat ca dupa polishare sa se aplice o folie de protectie transparenta care practic inlocuieste lacul care a fost uzat si inlaturat. Acelasi lucru este valabil si la stopuri, insa aici uzura este mai mica, de aceea in majoritatea cazurilor stopurile nu prea se uzeaza asa usor. Daca totusi conditia lor este precara, le facem ca noi. Pentru mai multe informatii despre polish faruri si stopuri, vizitati pagina POLISH FARURI / STOPURI.

TRATAMENT PLASTICE

Piesele din plastic aflate la exteriorul masinii cum ar fi bandouri, bari fata/spate, suporturi de oglinzi...etc, in timp se decoloreaza datorita conditiilor exterioare (frig, soare, solutii de pe carosabil, solutii de spalatorie...etc) Acestea poti fi reconditionate pentru a-si recapata culoarea inchisa.

DRESSING ANVELOPE

Si anvelopele isi pierd din culoare in timp. Acestea pot fi tratate cu solutii speciale care le ofera o culoare inchisa pe o perioada indelungata.

TRATAMENT JANTE

Pentru o protectie indelungata dupa curatarea jantelor de toate contaminarile, acestea pot fi tratate cu solutii speciale care impedica murdaria sa se mai lipeasca de ele, astfel se vor curata usor la fiecare spalare.

CEARA SIMPLA

Ceara amplifica stralucirea caroseriei dupa ce a fost polishata si o protejeaza de intemperii. Ceara simpla rezista aproximativ 2 spalari si este ca orice ceara obisnuita care se aplica si la spalatorie.

CEARA PROFESIONALA

Ceara amplifica stralucirea caroseriei dupa ce a fost polishata si o protejeaza de intemperii. Ceara profesionala este mult mai calitativa decat o ceara obisnuita si ofera protectie pe o perioada mai indelungata. De asemenea luciul este mult mai pronuntat.

PROTECTIE NANO-CERAMICA

Tratamentul Nano-Ceramic este o solutie de protectie foarte eficienta dar si costisitoare. Protectia Ceramica este o protectie special conceputa pentru a satisface cele mai inalte cerinte si nevoi ale clientilor. Moleculele sunt precursoare de materiale ceramice si hibride. Aceste molecule sunt compuse din siliciu, azot si hidrogen, cat si compusi organici cum ar fi carbonul. Acesti polimeri extrem de puternici au o vascozitate scazuta si nu contin solventi. Protectia ceramica se formeaza ca un al 2-lea lac care are si efect hidrofob, adica nu permite apei si murdariei sa ramana pe suprafata. Pentru acest tratament este nevoie de un timp mai lung pentru aplicare si mai multe straturi + perioada de uscare si ferire de umezeala. Durata de viata a acestei protectii este de aproximativ 30.000 KM. Pentru mai multe informatii despre tratamentul NANO CERAMIC, vizitati pagina PROTECTIE NANO-CERAMICA.

TRATAMENT HIDROFOB GEAMURI

Tratamentul hidrofob impiedica apa sa mai ramana pe suprafetele de sticla, precum parbrizul, luneta, geamurile laterale si oglinzile. La viteze de peste 100km/h practic nu mai aveti nevoie de stergatoare, apa fiind aruncata de aerul care intra in contact cu suprafata. De asemenea impiedica aparitia petelor. Pentru mai multe informatii vizitati pagina TRATAMENT HIDROFOB GEAMURI.