nav-btnMENU

DESPRE NOI

O scurta prezentare a echipei noastre

PROGRAMARI

Pentru programari va rugam sa ne contactati telefonic la 0746.437.875

HOMEDESPRE NOI

2019

De unde am pornit?

Ideea a pornit in 2019 din pasiune pentru masini, cand ne-am gandit ca aceasta pasiune poate fi ceva mai mult. Am prezentat aceasta idee lui George, cu care am si pornit la drum.

Numele

Ne-am ales un nume, am creeat un logo, am pus bazele unui website si am inceput sa conturam businessul.

Echipamente Echipamente Echipamente

Echipamente

Spre finalul anului am inceput sa achizitionam echipamente si materiale pentru a putea incepe treaba. Nu ne-am orientat catre lucruri ieftine, targetul nostru fiind rezultate foarte bune am ales cele mai de calitate echipamente si solutii.

Echipamente Echipamente Echipamente

2020

Primul nostru garaj

La inceputul lui 2020 am inceput sa cautam un spatiu unde sa ne desfasuram activitatea, l-am gasit... nu era exact ce ne-ar fi placut noua, un garaj modest din structura de fier cu policarbonat cu spatiu pentru o masina. L-am pus putin la punct, l-am echipat si ne-am apucat treaba avand ca servicii de baza Detailing Exterior si Detailing Interior

Garaj Garaj Garaj

COVID19...

Din pacate, in martie COVID ne-a taiat putin avantul si ne-a pus pe bara o perioada scurta.

Reluarea activitatii

Ne-am reluat activitatea si am inceput sa ne dezvoltam integrand mai multe tipuri de servicii, cum ar fi Polish Faruri cu Aplicare de Folie si Colantari elemente interioare si trimuri exterioare.

Garaj Garaj

Un coleg nou

Volumul de munca crestea de la zi la zi, astfel am fost nevoiti sa apelam la forte noi si ni s-a alaturat Auras, care avea deja experienta, activand la acea vreme in acelasi domeniu de activitate.

Garaj Garaj

Primele incercari si planuri pentru colantari totale

Cu ideea de colantari totale cochetam de pe la inceput, insa nefiind pregatiti pentru asa ceva nu ne-am avantat unde nu puteam face. La insistentele unui client de-al nostru am decis sa facem prima colantare aproximativ totala. Masina in cauza era un Tazzari, o masina mica pentru scoala pentru 16 ani. Nu a fost chiar cea mai usoara lucrare avand in vedere ca bara si aripile (atat fata cat si spate) erau dintr-o singura bucata...insa am incercat si ne-a reusit.

Garaj Garaj Garaj

Inca un coleg nou

Tot pe baza volumului crescut de munca si din dorinta de a imbunatati calitatea serviciilor de detailing interior, apare si al 4-lea coleg, Catalin, care urma sa faca echipa cu George.

Garaj Garaj

Al 2-lea garaj

Dupa reusita cu Tazzari, am decis ca avem nevoie de conditii mult mai bune pentru a dezvolta partea de colantari totale asa ca am inceput demersurile pentru constructia unui garaj nou. In aceeasi curte unde ne desfasuram activitatea se afla o baraca veche folosita pe post de depozit. Cu proprietarul spatiului am decis sa o reconditionam.

Garaj Garaj

Primul pas a fost demontarea fatadei, dupa care s-a turnat betonul.

Garaj

Am apelat la un bun prieten de-al nostru (Sysu Adi) pentru a ne ajuta cu peretii interiori si exteriori si izolatia. Lucrarea a fost impecabila!

Garaj Garaj Garaj Garaj Garaj

Urmatorul pas a fost inlocuirea acoperisului cu panouri sandwich, montarea unei usi de garaj si a unei usi pietonale si finalizarea fatadei si a interiorului.

Garaj Garaj Garaj Garaj Garaj Garaj Garaj Garaj

Acum incepea partea interesanta unde interveneam noi. Amenajarea interiorului. Am mers in mare parte pe negru, peretii si pardoseala, tavanul ramanand singurul alb. Ne-am apucat de vopsit.

Garaj Garaj Garaj Garaj

Urma o etapa foarte importanta, luminile. Am apelat tot la un prieten (Meo) pentru a ne ajuta cu instalatia electrica, unde aveam de instalat aproximativ 30 de prize, 8 neoane cu limina calda si 6 proiectoare de intensitate mare cu lumina rece.

Garaj Garaj Garaj Garaj Garaj Garaj

Aveam alimentare peste tot, aveam lumini asa ca ne-am apucat de montarea pardoselei modulare.

Garaj Garaj Garaj Garaj Garaj

Pe 1 Decembrie am pus la punct ultimele detalii si am si bagat prima masina in noul garaj.

Garaj Garaj Garaj Garaj

Asa arata actualul garaj dupa luni de munca. Multumim tuturor prietenilor care ne-au ajutat sa ne indeplinim acest vis.

Garaj Garaj

2021

Aniversarea primului an de activitate

2021 a inceput cu foarte multa munca si la scurt timp aniversam 1 an de la deschidere.

Garaj Garaj

Prima masina colantata integral

Aveam garajul nou, aveam conditii asa ca ne-am tinut de promisiunea facuta fata de noi si am facut prima colantare integrala, un golf 7 alb perlat.

Garaj Garaj Garaj Garaj

Cursuri pentru aplicarea foliei PPF

Cu ajutorul noilor nostri parteneri de la HEXIS, participam la un program de training pentru aplicarea foliilor de protectie transparente (PPF).

Garaj

Mai multe masini colantate

Urmatoarea perioada a fost mai mult despre colantari integrale si aplicare de folie PPF.

Garaj Garaj Garaj Garaj Garaj Garaj Garaj Garaj Garaj Garaj Garaj Garaj Garaj Garaj

Prima masina colantata integral cu PPF

Reusim sa colantam prima masina integral cu folie de protectie transparenta, o SKODA KAROQ.

Garaj Garaj Garaj

Primul premiu, cat ar fi el de mic

In urma rezultatelor si a reviewurilor lasate de clienti, primim titlul de "Firma de incredere".

Garaj

Dezvoltam si mai mult site-ul

Pentru a oferi clientilor si mai multe beneficii, in colaborare cu echipa unui prieten programator dezvoltam o aplicatie web pentru a oferi clientilor posibilitatea de a urmari istoricul lucrarilor facute la noi. O aplicatie unde ei pot vedea programarile vechi si noi, informatii despre acestea si lucrarile facute la masina lor.

Garaj

POVESTEA CONTINUA si in 2022

Va multumim ca ati fost alaturi de noi si va asteptam in continuare

2022 speram sa fie un an si mai bun. Pregatim servicii noi, cum ar fi folii de protectie pentru parbriz, reconditionari piele, vopsire etriere, colantari totale cu grafica, stickere si multe altele.

Al 3-lea garaj este deja in lucru.

TRIMITE-NE UN MESAJ

Pentru orice informatii, va stam la dispozitie

inchide fereastra